Старший "близнюк" Мосту Кличка: У Китаї відкрили один з найбільших у світі сталевих арочних мостів (фотофакт)

Загальна довжина мосту 883,2 м, а довжина основного прольоту - 531,2 м.​

У КНР офіційно введений в експлуатацію арочний міст через річку Янцзи в провінції Хубей, передають Патріоти України з посиланням а іноземні ЗМІ.

Габаритна висота мосту - перша в Азії. Також дана споруда стала найбільшим в світі прогоновим сталевим арковим мостом.

Однак це не зовсім так, оскільки в самому Китаї є два сталевих арочних моста, довжина основного прольоту яких перевищує цей показник у нового моста через Янцзи. Так, в Шанхаї в 2003 році був відкритий сталевий арочний міст Лупу через річку Хуанпу, з протяжністю основного прольоту - 550 м і загальною довжиною (без під'їзних естакад) - 750 м. Але його перевершує міст через Янцзи в Чунціні - міст Чаотяньмень має довжину ( без під'їзних естакад) 932 м, довжина головного прольоту становить - 552 м.

Новий міст у провінції Хубей є етапним проектом планування інфраструктури Трьох ущелин і великим проектом щодо забезпечення нормального життя переселенців в районі водосховища. У комплексі із завершенням будівництва інших мостів в регіоні, це також має прискорити розвиток туризму і розвиток економіки регіону.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...