Старий обліковий запис заблоковано, а дані про платежі за газ не збереглися: Споживачам газу підказали, як вирішити проблему

Після масового переходу споживачів газу на обслуговування до ДК "Нафтогаз Українии" багато хто висловлював невдоволення технічними моментами надання послуг. Зокрема, були скарги на неможливість передати показники лічильників і навіть знайти реквізити власного особового рахунка, передають Патріоти України.

Представники компанії повідомили, що особовий рахунок можна дізнатись у чаті GASUA, обравши пункт «№ особового рахунку» (потрібно вказати EIC-код) або перейти на сайті gas.ua та вибрати його в розділі «Дізнатися номер рахунку».

Дані ж про EIC-код можна знайти або в розділі особистих даних у своєму кабінеті облгазу, або в договорі на постачання газу у паперовому вигляді (він зазначений у заяві та є невід'ємною частиною договору), або ж в паперовому чи електронному рахунку за розподіл газу.

Передавати покази лічильників потрібно щомісяця в період з 28 до 5 числа включно. Якщо споживач не мешкає в будинку, але при цьому не відключає у ньому газ, він все одно зобов'язаний щомісяця надавати актуальні та постійні показання лічильника, наголошують у «Нафтогазі». Наразі в компанії запустили зручний сервіс передачі показів через SMS на короткий номер 4647.

Окремо в НАК «Нафтогаз України» запевняють, що протягом опалювального сезону всі міста України будуть забезпечені блакитним паливом, і в будинках та квартирах буде тепло. Наразі саме триває підписання договорів на постачання газу.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...