"Стоятиме черга" з іноземців: Зеленський обіцяє бізнесменам за 3-4 роки шалений інвестиційний прорив в Україну

Президент України Володимир Зеленський впевнений, що через 3-4 роки Україна може увійти до Топ-10 рейтингу Doing Business.Про це сказав голова держави заявив на зустрічі з бізнес-спільнотою в четвер у Києві, зазначають Патріоти України.

"Ми працюємо над формуванням позитивного іміджу України в світі. Сюди повинна стояти черга з інвесторів. Упевнений, що вже через три-чотири роки Україна може увійти до Топ-10 рейтингу Світового банку Doing Business. Наша команда докладе до цього максимум зусиль", - сказав він.

Нагадаємо, в загальному рейтингу Doing Business-2019 Україна посіла 71 місце серед 190 країн, що на п'ять позицій вище, ніж минулого року.

Гривня оновила антирекорд до долара США: Нацбанк підтягнув офіційний курс до біржевого

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:56

За підсумками торгів на міжбанку Нацбанк встановив офіційний курс гривні до долара на п'ятницю, 19 квітня, на рівні 39,6037 грн/$. Це новий історичний мінімум, попередній було зафіксовано на початку цього тижня на рівні 39,5737 грн/$. . Водночас курс...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...