Субсидії - це ненормально: Український міністр зробив несподівану заяву про "гідність" (відео)

В.о. міністра енергетики Юрій Вітренко зробив заяву про субсидії, які отримують багато українців. Про це він розповів на прес-конференції, відео з якої публікує t1 UA, передають Патріоти України.

За його словами, ситуація з субсидіями в Україні склалася ненормальна. "Ненормальна ситуація, коли більшість людей в країні або значна частина отримують субсидії. Тому що психологічно це теж погано для людей, це фактично сигнал їм, що дивіться - ви бідні", - сказав Вітренко.

Він зазначив, що субсидії пригнічують людей в той час, як вони хочуть почувати себе краще. Він запропонував шукати механізми, які дадуть українцям добре себе почувати. "У них і так погане життя для того, щоб ще більше робити його некомфортним", - резюмував Вітренко.

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...