Субсидії в Україні: З'явилася приємна новина для тих, хто отримує пільги

Субсидії в Україні в зимовому сезоні 2019-2020 скасовувати не будуть. Таку заяву зробив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук в ефірі телеканалу "Україна 24". Він пояснив, що тим, кому вже призначили субсидію, її скасовувати і переглядати цієї зими не буде, передають Патріоти України.

Гончарук повідомив, що на субсидії українців гроші в державному бюджеті є і проблем з виплатами не буде. "Тим, кому призначена субсидія, протягом цього сезону її не втратять. У нас є параметри, за якими людині можуть призначити або не призначити субсидію. Звичайно, якщо людина стає такою, яка отримує право на оформлення субсидій... Тим, кому призначена субсидія, — вони гарантовано її отримають. Немає проблем з коштами державного бюджету для цього", - розповів прем'єр-міністр України.

Він додав, що президент Володимир Зеленський дав вказівку розробити механізм для того, щоб знизити цифри в платіжках. Особливо це стосується оплати за тепло. "Ми подивилися ... несправедливо, що люди отримують великі платіжки. Сьогодні ми фактично дали інструмент місцевій владі, яким чином знизити платіжки на той відсоток, на скільки подешевшав газ", - пояснив Гончарук.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...