Свято наближається, або "Почем КрымНаш?": Росіян попередили про зниження зарплат на 10,9%

Вєлікорускіє імперці доби Путіна люблять поговорити, як вони готові заради "Вєлічія" затягнути паски, і "лаптєм щі хлєбати". Але це в теорії, переважно в прив'язці до "вєліких прєдков".

У 2021 року зарплати на РФ знизяться на 10,9 відсотка в порівнянні з 2019-м. Про це пише газета «Ведомости» з посиланням на дослідження Центру стратегічних розробок, передають Патріоти України.

Зазначається, що підприємці змушені знижувати зарплати через економічну ситуацію. Вони очікують падіння виручки, операційного прибутку і попиту.
Як розповіла директор Вільного економічного суспільства М. Ратникова, через кризу бізнесу доводиться дотримуватися економної моделі. Витрати скорочують у тому числі за допомогою зменшення зарплат працівників. За словами директора центру соціально економічних досліджень ЦСР Л. Накорякова, зарплата може знизитися у більш ніж 20 мільйонів працівників з сфер харчової, легкої та важкої промисловості, а також транспортування і зберігання.

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...

Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...