Світ аплодує, Москва плаче: Саудівська Аравія зобов'язалася перед США різко збільшити видобуток нафти

Ер-Ріяд підніме рівень нафтовидобутку на 50% в порівнянні з і без того підвищеними до цього вже квотами між країнами ОПЕК.

У спільному комюніке президента США Джо Байдена і наслідного принца Саудівської Аравії Мухаммеда бін Салманом говориться, що Вашингтон вітає зобов'язання Саудівської Аравії підтримувати баланс світового нафтового ринку для стійкого економічного зростання, передають Патріоти України.

Ер-Ріяд також має намір наростити рівень нафтовидобутку на 50% в порівнянні із запланованим показником на липень і серпень. Очікується, що цей крок допоможе значно стабілізувати світові ринки.

В цілому США і Саудівська Аравія уклали 18 угод. Вони стосуються інвестицій, енергетики, інформаційно-комунікаційних технологій, космосу та охорони здоров'я. Нагадаємо, Байден цього тижня перебуває з візитом на Близькому Сході. ЗМІ пишуть, що він схиляє прем'єра Ізраїлю до поставок озброєнь Україні.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...