Сильні разом! На рахунок української армії переказали понад 6 млрд гривень


На спецрахунок Національного банку для підтримки Збройних сил України перерахували понад 6 мільярдів гривень Зокрема, понад 235,5 мільйона гривень в еквіваленті на потреби української армії переказали з-за кордону, зазначають Патріоти України.

"Станом на 2 березня 2022 року на спецрахунок, який Національний банк відкрив для підтримки Збройних сил України, загалом було перераховано понад 6 млрд грн в еквіваленті. Зокрема понад 253,5 млн грн в еквіваленті надійшло з-за кордону в іноземній валюті", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зараз залишок коштів становить 4,53 мільярда гривень, оскільки понад 1,6 мільярда вже були скеровані на потреби:

  • Національної гвардії – 450 мільйонів гривень;
  • Національної поліції – 150 мільйонів гривень;
  • Міністерства оборони – 1,0253 мільярда гривень.

Мідь подорожчала до максимуму за два роки. Чому це добрий сигнал світу

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:58

Ф’ючерси на мідь на товарній біржі в Нью-Йорку зросли до максимуму з квітня 2022 року – до 5,02 дол за фунт, і до 10 185 дол – на Лондонській біржі металів. Ціни залишаються високими на тлі будівництва центрів обробки даних і подальшої електрифікації с...

Російський губернатор попросив у Китаю завод електроніки в обмін... на продукти

четвер, 16 травень 2024, 23:16

Губернатор Свердловської області Євген Куйвашев запропонував губернатору китайської провінції Хейлунцзян Лян Хуейлін відкрити в Єкатеринбурзі завод з виробництва мікроелектроніки. Натомість глава регіону пообіцяв відправляти до Китаю харчову продукцію ...