Ситуація дуже складна: Аварійні відключення електроенергії запровадили у восьми областях України

У суботу, 12 листопада аварійні відключення світла застосовуватимуть у Києві та восьми областях України - Київській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Житомирській, Харківській, Полтавській та Донецькій. Про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго", передають Патріоти України.

"Це тимчасовий вимушений крок для збалансування енергосистеми. Пошкодження, яких зазнала енергетична інфраструктура під час вчорашньої атаки ворога, призвели до зростання навантаження на працюючу частину електромереж", - йдеться у повідомленні. Також зазначається, що після стабілізації ситуації в цих регіонах продовжать діяти планові відключення. В усіх інших областях України відключення не прогнозуються.

Відключення світла в містах України

Після масованих атак Росії у жовтні по об'єктах критичної інфраструктури в Україні ввели стабілізаційні відключення світла. Діють два режими відключень – плановий та аварійний. Планові відключення відбуваються за графіком, аварійні – без попереджень, оскільки їх неможливо передбачити.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...