"Ситуація складна": Міністр енергетики зробив заяву про відключення світла через ракетний удар РФ

Ситуація в енергетиці Україні через ракетний обстріл 26 серпня з боку Росії залишається складною. Про це заявив міністр енергетики Герман Галущенко у Facebook, передають Патріоти України.

"Ворог знову тероризує всю Україну ракетами. Під прицілом енергетика.Ворог не залишає планів позбавити українців світла.

Оператор системи передачі терміново ввів режим екстренних відключень електроенергії. Ситуація складна, наслідки атак уточнюються. Енергетики вже працюють над їх ліквідацією", - написав Галущенко.

Скільки триватимуть відключення світла взимку: Озвучено найкраший і найгірший сценарії

вівторок, 27 серпень 2024, 6:00

Якщо температура повітря в Україні взимку знизиться до -10 °C, відключення світла можуть тривати до 8 годин на добу. Про це повідомив член парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк, передають Патріоти Ук...

Новий ніж у спину! Ізоляція РФ у світі посилилася - банки ще однієї сусідньої країни перестали видавати росіянам гроші

понеділок, 26 серпень 2024, 19:48

Банки Грузії перестають працювати із російською платіжною системою "Золота корона". Проблеми почалися після запровадження санкцій проти компанії-розробника, передають Патріоти України. Технічні проблеми у російських користувачів почалися 24 серпня. В у...