"Ситуація в енергосистемі буде покращуватися": Галущенко дав прогноз для України

Cитуація в українській енергосистемі буде покращуватися, однак давати точні прогнози неможливо через загрозу нових і нових обстрілів. Про це заявив міністр енергетики Герман Галущенко в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Ситуація буде поліпшуватися вже зараз. Це вже відбувається. Але знову-таки — давайте теж розуміти, що війна триває. І, безумовно, масовані атаки очевидно будуть продовжуватися. Тому у війні дуже важко будувати прогнози", - сказав Галущенко.

Він наголосив, що зараз важливо довіряти нашим енергетикам. "Повірте, жодна країна світу навіть приблизно до цього не підходила. Навіть на третину того, що пройшли ми. Тому дуже важливо довіряти нашим енергетикам", - додав міністр енергетики.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...