"Так нельзя!": Недоімперія скаржиться, що США перестали закуповувати чорні метали у Росії

Окупанти скаржаться, що США перестали закуповувати чорні метали у Росії

Ввезення чорних металів із Росії до США у липні 2022 року майже обнулилося. Як пише РБК з посиланням на дані Бюро переписів США (Census Bureau), обсяг імпорту російської сировини сягнув $0,6 млн, передають Патріоти України.

США майже перестали закуповувати залізо та сталь із Росії у липні. У червні обсяг ввезення ресурсів досягав ще $201 млн, а за перше півріччя показник перевищив $1 млрд.

У червні здійснювалися здебільшого постачання феросплавів ($112,5 млн) та напівфабрикати із заліза та сталі ($88 млн). У липні ці ж постачання скоротилися до $0,4 мільйона і нуля відповідно.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...