Так тримати: Ляп Х*йла призвів до поновлення падіння цін на нафту

Ціна на нафту, котра різко злетіла в ціні після заяви Трампа про домовленість Москви та Ер-Ріяда скоротити видобуток, перейшла до стрімкого падіння після образливої брехні Путіна щодо Саудівської Аравії, що зірвала між ними переговори, зазначають Патріоти України. Станом на вечір 6 квітня вартість марки Brent впала на 7,2%, зокрема, вартість найближчого ф'ючерсу на нафту цієї марки знизилася до 32,43 долара за барель.

Падіння цін відбулося на тлі новини про перенесення екстреної зустрічі найбільших виробників нафти. Так, спочатку відеоконференція міністрів країн ОПЕК+ була запланована на 6 квітня, проте екстрений саміт був перенесений. Зустріч найбільших виробників нафти ініціювала Саудівська Аравія, яка є найбільшим виробником серед країн, що входять в ОПЕК. Однак взяла паузу після брудної інформаційної атаки Кремля.

Варто відзначити, що група ОПЕК+ працює над угодою про скорочення загального обсягу видобутку приблизно на 10% від світових поставок або на 10 млн барелів на день. Однак наразі видобуток перевищує попит на 25 млн барелів на добу.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...