Так все ж за планом? У Росії під загрозою збір врожаю і посівна - пального немає вже навіть дорогого

Дефіцит пального, що утворився в Росії, може зупинити збирання врожаю і сівбу озимих. Про це заявив міністр сільського господарства РФ Дмитро Патрушев, передають Патріоти України.

За його словами, якщо ще тиждень тому йшлося про високі ціни на пальне, то тепер його немає взагалі. "У нас проблеми саме вже з наявністю. Ми зараз зупинимо і збір врожаю, і не відсіємося по озимих. Це буде катастрофа", - попередив Патрушев.

За його словами, робота з нафтопереробними заводами ведеться в ручному режимі в кожному регіоні. Доводиться шукати пальне для сільгосппідприємств, оскільки розв'язувати проблему потрібно "екстрено". "Проблема з пальним - кричуща, нею треба всім займатися", - підсумував Патрушев.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...