"Тарпани": З початку своєї експлуатації вони проїхали 3,5 млн кілометрів

Потяги “Тарпан” освоїли практично всі основні маршрути, на яких працюють Інтерсіті +.

Потяги "Тарпан" проїхали 3,5 млн км з початку експлуатації. Про це пише ЦТС (Центр Транспортних Стратегій) з посиланням на дані підприємства, передають Патріоти України.

"П'ять років тому, 24 червня, Україна увійшла до числа країн (по всьому світу їх менше десятка), які можуть створювати швидкісні двосистемні електропоїзди", - відзначили на Крюківському вагонобудівному заводі.

П'ятирічна експлуатація показала, що український швидкісний двосистемний електропоїзд вийшов досить вдалим. "У той же час за п'ять років" Укрзалізниця ", яка гостро потребує сучасного рухомому складі, що не замовила більше ні швидкісного електропоїзда або хоча б міжрегіонального швидкісного поїзда локомотивної тяги, які по комфорту не відрізняються від електропоїздів", - журяться на КВБЗ.

За інформацією заступника начальника відділу технічного сервісу управління якістю продукції КВБЗ Олександра Куценка, за п'ять років міжрегіональні швидкісні електропоїзди "Тарпан" наїздили разом більше 3,457 млн кілометрів.

"Станом на 24 червня поточного року ЕКр1-001" намотав "1 755 994 км, ЕКр1-002 посилання - 1 701 208 км. Вони освоїли практично всі основні маршрути, на яких працюють поїзда Інтерсіті +. А саме: з Києва на Львів, Одесу, Запоріжжя, Дніпро, Харків, Кривий Ріг, Тернопіль. Були також експериментальні поїздки без пасажирів в Чоп, Мостиську, Ужгород, Константиновку ", - говорить Куценко.

За п'ять років два електропоїзди перевезли до місця призначення близько 2,2 млн пасажирів.

Дуров заявив, що Telegram заблокує деякі канали виключно для користувачів з України

середа, 24 квітень 2024, 23:02

Telegram отримав від Apple повідомлення з вимогою заблокувати певні канали для користувачів з України. Команда месенджера погодилася їх виконати, передають Патріоти України. Засновник Telegram Павло Дуров нагадав, що пропонував обмежити російські та ук...

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...