"Техніка на грані фантастики": Дві третини російських нових Lada виявилися непридатними до продажу

Значна кількість автомобілів Lada Vesta NG, що надходять до дилерів, знаходяться в стані "недокомплекту". Про це в розмові з Autonews заявив глава Асоціації "Автомобільні дилери Росії" Олексій Подщеколдін, передають Патріоти України.

За його словами, це зачіпає 60-70% автомобілів даної моделі. Основними проблемами є відсутність кнопок ГЛОНАСС і рамок щитка приладів.

Подщеколдін висловив підтримку АвтоВАЗу і закликав завжди надавати моральну підтримку цієї вітчизняної автомобільної компанії. Однак він також визнав, що у виробника є багато проблем, і ці проблеми потрібно чесно обговорювати. Сьогодні ситуація така, що всі машини, що знаходяться на майданчиках дилерів, не можуть бути реалізовані через неповні комплектації.

Представники прес-служби АвтоВАЗу відмовилися коментувати думку Подщеколдіна. Вони запевнили, що нові Lada Vesta Ng є в достатній кількості в дилерських центрах Lada. Виникаючі складності з поставками окремих компонентів будуть оперативно усуватися, і ситуація не вплине на відвантаження готових автомобілів.

Виробництво атомобілів в РФ - деталі

У січні-лютому 2022 року продажі машин марки Lada впали на 19,4%. 16 березня 2022 року через відсутність запчастин "АвтоВАЗ" оголосив про корпоративну відпустку.

30 січня 2023 року "АвтоВАЗ" заявив про те, що буде випускати автомобілі Lada лише в трьох кольорах. Дане рішення було пов'язано з нестачею фарби через введені проти агресора санкції. Нова Lada Aura феєрично підмочила репутацію російського автопрому - машина не завелася під час презентації на Петербурзькому міжнародному економічному форумі.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Через два місяці військові можуть залишитись без зарплати: Голова бюджетного комітету Ради заявила про великі проблеми

субота, 27 липень 2024, 21:34

Уже наприкінці вересня українські військові можуть залишитися без зарплат, оскільки передбачені на це гроші були витрачені на закупівлю зброї на початку цього року. Про це повідомила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в подкаст...