Тепер буде тільки "Вкусно - и точка": Білорусь залишиться без McDonald’s

Білоруські McDonald’s почнуть працювати під брендом "Вкусно — и точка". Відповідний франчайзинговий договір з білоруським оператором мережі McDonald’s КСБ Вікторі Ресторани уклала російська компанія "Вкусно — и точка", повідомляють Патріоти України.

«Вкусно — і точка завершує процедуру передачі виняткових прав за договором франчайзингу білоруської мережі підприємств швидкого обслуговування під керуванням КСБ Вікторі Ресторани. До моменту переходу мережа продовжить роботу під брендом Макдоналдс на білоруському ринку. Компанія розпочне роботу під новим брендом протягом кількох тижнів, після того, як будуть завершені всі необхідні юридичні процедури та вирішені організаційні питання», — йдеться у заяві російської компанії.

На даний момент у Білорусі працюють 25 ресторанів McDonald’s у шести містах, за рік вони обслуговували до 10 млн відвідувачів. «Підписання договору про франчайзинг — дуже важливий крок для нашої компанії, фактично ми виходимо на новий для нас ринок. Вітдепер Вкусно — і точка працюватиме не лише в Росії, а й у Білорусі, і це лише початок», — заявив власник російської компанії Олександр Говор.

Вкусно — і точка викупила російський бізнес McDonald’s у травні. До цього вона була одним із франчайзі американської компанії. Перші ресторани під новим брендом відкрилися у РФ 12 червня. McDonald’s вирішив повністю піти з РФ у травні хоча ресторани в країні-агресорі були закриті ще у березні.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...