Тепер гешефти кума Х*йла підуть Бєні? Антимонопольний комітет дозволив "Укртранснафті" керувати "трубою Медведчука", - ЗМІ

Антимонопольний комітет на засіданні 11 червня надав дозвіл дочці "Нафтогазу", "Укртранснафті", управляти нафтопроводом "Самара – Західний напрямок". Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на учасника засідання Комітету.

Справу про концентрацію у вигляді набуття "Укртранснафтою" в управління активів, що належать "Прикарпатзахідтрансу", АМКУ відкрив 2 червня. Як зазначається у порядку денному на 11 червня, результати розгляду справи містять матеріали з обмеженим доступом.

Варто нагадати, що "Укртранснафта" перебуває під фактичним впливом олігарха Ігоря Коломоського (а може і не олігарха, згідно законопроекту Зеленського.-ПУ).

Довідка:
Трубопроводи "Самара-Західний напрямок" та "Грозний - Армавір - Трудова" були побудовані за часів Радянського Союзу і знаходилися у загальносоюзній власності. Після проголошення незалежності на підставі правонаступництва він мав перейти у власність держави Україна.
Проте посадові особи "дочки" російської компанії "Транснафтопродукт", "Прикарпатзахідтранс", трубопроводи у власність України не передали.
Станом на 1 листопада 1992 року вартість майна була оцінена у 8,18 млн доларів. Протяжність нафтопродуктопроводів становить 1433 км.

Кабмін підготував пенсійну реформу: Ось скільки потрібно буде відрахувати з зарплати

субота, 26 жовтень 2024, 17:46

Мінсоцполітики підготувало законопроєкт "Про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення". Пропонується запровадити обов'язковий платіж до державного або недержавних пенсійних фондів як для працівників, так і для роботодавців, передають Па...

Відмитися від корупції. У міжнародних відносинах немає справедливості. Є лише ефективність. Що робити

субота, 26 жовтень 2024, 16:34

«В Україні скрізь корупція» – чуємо на Заході на всіх рівнях. Необхідність її подолати приповідкою звучить мало не у всіх документах, резолюціях і рішеннях Заходу щодо України.Цей аргумент, окрім констатації факту, став зручним виправданням для відклад...