Той самий, що викликав фурор у Лондоні: На виставці "Зброя та безпека-2019" вперше представлять український безпілотний мультикоптер Windhover

191002 windhover 0

На військовій виставці, що розпочнеться наступного тижня (у вівторок, 08 жовтня ц.р.) у Києві вперше представлять багатофункціональний безпілотний мультикоптер Windhover, який викликав фурор у Лондоні, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Укрінформ».

Як повідомили у пресслужбі компанії Spaitech ТОВ «Науково-виробниче підприємство Spaitech» в рамках стенду державної фірми «Укрінмаш» на Міжнародній виставці «Зброя та безпека-2019» вперше представить натурний зразок безпілотного мультикоптера Windhover.

Як зазначається у повідомленні, безпілотний мультикоптер Windhover викликав фурор серед відвідувачів виставки DSEI-2019, яка відбулася у вересні в Лондоні.

За даними виробника, мультикоптер можна застосовувати у таких сферах як контроль громадського порядку; поліцейське патрулювання парадів, стеження за місцями злочинів та серйозних інцидентів, VIP-захист, пошук підозрюваних, зниклих безвісти, транспортних засобів та майна, управління переслідуванням транспортних засобів, надання експертних консультацій з усіх повітряних робіт тощо.

У повідомленні також наголошується, що Windhover стане корисним для багатьох силових структур не лише в Україні, а й за кордоном. З безпілотним мультикоптером Windhover можна ознайомитися на стенді ДК «Укрінмаш» 2-А71.

Нагадаємо, Міжнародна спеціалізована виставка засобів захисту, озброєння, військової та спеціальної техніки, технологій і товарів подвійного використання «Зброя та безпека-2019», генеральним інформаційним партнером якої вкотре є Інформаційно-консалтингова компанія Defense Express, триватиме з 8 по 11 жовтня ц.р.у МВЦ (м. Київ, Броварський проспект, 15).

191002 windhover 1

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...