Товарів не буде? AliExpress пішов на несподівані заходи через спалах коронавірусу

Популярний майданчик для продажу товарів із КНР AliExpress припинив доставку замовлень через спалах коронавірусу, передають Патріоти України.

Українські покупці один за одним почали отримувати повідомлення із проханням скасувати свої замовлення, бо компанія не може забезпечити їх доставку. Грошові кошти обіцяють повернути замовникам.

"Дорогі друзі, через епідемію товар не може бути доставлений. Будь ласка, скасуйте ваше замовлення. Ми повернемо грошові кошти якомога швидше", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що небезпечний для життя коронавірус охопив усю територію Китаю - днями випадки захворювання зареєстрували навіть у Тибеті. На материковому Китаї уже зафіксовано 7771 випадок захворювання на атипову пневмонію. Про 10 випадків захворювання повідомили у Гонконзі, ще 7 зафіксували у Макао, на Тайвані відомо про 8 інфікованих мешканців. 170 хворих врятувати не вдалося.

"Поставки зброї можуть лише затягнути війну": Сіярто розкритикував допомогу Україні й заступився за Росію

вівторок, 23 квітень 2024, 14:49

Ситуація на полі бою стала критичною для України, вона перебуває "у дедалі більш невигідному становищі". Водночас Брюссель реагує на це новими постачаннями зброї, що "не наближає нас до миру", а навпаки – "готує до світової війни", передають Патріоти ...

Вирішили зекономити? Експерт пояснив, що не так з січневим перерахунком пенсій в Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 11:30

Незалежний консультант Сергій Коробкін, який роз'яснює положення пенсійного законодавства, розповів, чому з початку року прожитковий мінімум і мінімальна зарплата збільшилися, а індексацію пенсій проводять лише у березні, передають Патріоти України. Я...