Троєщина ще зачекає? Кличко розповів про плани будівництва метро на Бровари

7 кілометрів відкритої гілки від станції метро "Лісова" вартуватимуть дешевше і першої черги підземки на Виноградар з кошторисом у 6 млрд гривень, і тим більше метро на Троєщину, куди треба вкласти близько $2 млрд.

Віталій Кличко заявив, що в планах столичної влади продовжити метрополітен до міста Бровари. Про це мер Києва повідомив в ефірі каналу Україна 24, зазначають Патріоти України.

"Місто росте, це не секрет. Вишгород, Ірпінь, Бровари - міста-супутники, і ми користуємося однією інфраструктурою, в тому числі транспортною. Ми говорили про те, що метро буде рухатися в напрямку Броварів, такі плани є, і в один день метро буде йти до Броварів", - розповів Кличко.

Також Кличко заявив, що Київ буде розвивати свою агломерацію, як це роблять інші європейські міста, такі як Париж.

"Ми створюємо агломерацію, щоб всі виклики, які є на сьогоднішній день, всю роботу узгодити з містами-супутниками. Ми беремо кращі приклади, які працюють в європейських країнах, і адаптуємо до наших реалій", - повідомив він.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...