Три категорії українців можуть отримати від 11 700 до 27 300 грн від благодійного фонду: Що треба знати

Українці, які постраждали від повномасштабної війни, можуть отримати грошову допомогу від благодійного фонду Ukrainely. Сума виплати становить від 11 700 до 27 300 грн. Громадяни можуть самостійно обрати суму фінансової підтримки, яка їм потрібна, передають Патріоти України.

Проект створено волонтерами, які хочуть підтримати українців. Небайдужі люди з усього світу перераховують гроші, за рахунок яких активісти роблять пожертвування нужденним. Подавати заявки на допомогу від фонду Ukrainely можуть наші співвітчизники, які залишаються на Батьківщині.

Передбачено три програми підтримки українців:

  • внутрішньо переміщеним особам (ВПО);
  • сім'ям із дітьми;
  • військовослужбовцям та представникам тероборони.

Пріоритетна категорія осіб, яким матеріальна допомога здійснюється у першу чергу – це сім'ї та діти. На сайті організації потрібно вказати інформацію про себе та повідомити про ситуацію, в якій ви опинилися. Якщо заявку буде погоджено, кошти перерахують на банківську картку протягом дня.

Вибрати розмір допомоги можна самостійно. Це може бути 11 700 грн, 15 600 грн, 19 500 грн, 23 400 грн або 27 300 грн – від 300 до 700 доларів. Якщо коштів на виплати не вистачить, волонтери можуть погодити лише частину необхідної суми.

На онлайн-порталі Ukrainely повідомили, що пожертвування приймаються виключно у криптовалюті. Можна зареєструватись як благодійником, так і одержувачем допомоги. Анкету заповнюють на адресу: ukrainely.com/apply/military.

Українці, які вже отримали грошовий переказ, не можуть просити про допомогу повторно

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...