Три українських супермаркети потрапили до списку найкращих магазинів Європи

Три магазини української мережі супермаркетів Сільпо потрапили до списку найкращих магазинів Європи за версією профільного видання про роздрібну торгівлю European Supermarket Magazine (ESM), повідомляють Патріоти України.

Видання щорічно складає список Europe's Finest Store і вибирає найбільш вражаючі інноваційні дизайнерські концепції магазинів, відкритих чи оновлених на європейському ринку рітейлу. У 2022 році редакція ESM всього обрала 32 найкращі магазини з 15 країн Європи.

У журналі представлені супермаркети з Австрії, Німеччини, Данії, Португалії, Швейцарії, Нідерландів, Франції, Бельгії, Італії, Болгарії, Словенії, Фінляндії, Ірландії та Польщі. При цьому Сільпо виявився єдиним українським рітейлером у рейтингу.

У Europe's Finest Store 2022 потрапили супермаркети Сільпо:

  • Сильпо у стилі Дизельпанк, відкритий у травні 2021 року у Харкові;
  • Сільпо за мотивами театру Кабукі, відкритий у серпні 2021 року в Умані;
  • Сільпо присвячений Бразилії, відкритий у листопаді 2021 року у Києві.

Супермаркети Сільпо потрапляють до рейтингу European Supermarket Magazine вже шостий рік поспіль.

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...