Це вплине на стан економіки всього Далекого Сходу і РФ: У скільки разів впав видобуток нафти в рамках російського проекту "Сахалін-1"

Через санкції проти РФ видобуток нафти в рамках російського проекту "Сахалін-1" скоротився в 22 рази - до 10 тисяч барелів на добу. Про це заявив віце-прем'єр - повноважний представник президента РФ в Далекосхідному федеральному окрузі Юрій Трутнєв, повідомляють Патріоти України із посиланнямна російський "Інтерфакс".

Він зазначив, що це позначилося на стані економіки не тільки Сахалінської області. Зниження видобутку нафти відчули весь Далекий Схід і Росія в цілому. "Недоотримано буде (до бюджету Сахалінської області, - ред.) в 2023 році до 38 млрд рублів. Це 26% від рівня власних доходів регіону в 2022 році", - сказав Трутнєв.

За його словами, через простої виникають не тільки бюджетні збитки, а й погіршення характеристик родовищ. Це надалі вплине на зниження коефіцієнта від нафтовіддачі. "Це означає, що велика кількість нафти залишиться в пластах", – пояснив повноважний представник президента РФ в Далекосхідному федеральному окрузі.

Трутнєв також прокоментував вихід іноземних партнерів по сахалінським проектам. Він зазначив, що збереження режиму УРП (угода про розподіл продукції) має принципове значення для бюджету Сахалінської області. За даними видання, з трьох проектів, що працюють за УРП за участю іноземного капіталу, по спаду видобутку лідирував "Сахалін-1".

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...