"Центнер совершенно бесполезного железа": Російський робот Федір виявився дебілом

"Диво техніки" створювали для МНС, однак там він чомусь не став у нагоді.

Вадим Лукашевич. Фото: скріншот з відео.

Відправка російського робота на МКС викликала неоднозначну реакцію в експертному середовищі, зазначають Патріоти України.

«Робот, который создавался для МЧС, оказался совершенно бесполезным и использовался для всякой ерунды типа стрельбы с двух рук в тире, под умиление дебилов. Потом его решили «продать» президенту как долгожданный прорыв в космонавтике, и для этого отправить в космос. Если бы на борту был экипаж, космонавты перешли бы на ручное управление и сами состыковали корабль со станцией. Но на борту куча бесполезного железного хлама», - заявив експерт у галузі космонавтики Вадим Лукашевич.

«Отмечу, что последнее время наша космонавтика становится авантюрной с чрезмерным риском. Сначала экстремальный по сложности и опасности выход экипажа в открытый космос для исследования просверленной дырки в «Союзе» (заметьте — результаты расследования засекречены, ничего не напоминает?), теперь изменение программы полета экипажа станции рискованной незапланированной перестыковкой, чтобы доставить на борт станции центнер совершенно бесполезного железа на забаву сладкой парочки Рогозин-Путин», — написав Лукашевич на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...