"Ці гроші марковані": Мінекономіки обмежило час, коли можна витратити "тисячу від Зеленського"

Президент України Володимир Зеленський оголосив про запуск програми, згідно з якою кожному українцю буде виплачено тисячу гривень. Кошти будуть перераховані на віртуальну карту. Про це заявив перший заступник міністра економіки Олексій Соболєв в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Це одна тисяча гривень на людину, незалежно від віку та соціального статусу. Використати можна протягом грудня-січня-лютого. Виплати надходитимуть на картку "Національного кешбеку". Це віртуальна картка, яку можна відкрити через "Дію", — пояснив Соболєв.


Зеленський також повідомив, що планує надати додаткову підтримку українському мікро- і середньому бізнесу. "Ці гроші марковані — є певне коло, куди їх можна витратити. Але також можна буде задонатити на ЗСУ", — зазначив перший заступник міністра.

Зазначимо, що Володимир Зеленський, анонсуючи програму, попередив, що виплати можна буде оформити і на дітей.

Почалися проблеми: У двох областях України аварійні відключення світла

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:22

У Сумській та Полтавській областях запровадили аварійні відключення світла. Про це повідомляє Сумиобленерго та Полтаваобленерго, передають Патріоти України. Так, за вказівкою НЕК "Укренерго" на території Сумської області введені графіки аварійних відкл...

​Українські пенсіонери можуть отримувати грошову допомогу від ООН: Хто може розраховувати та які суми

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:55

Українські пенсіонери можуть отримувати грошову допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яка становитиме різницю між 3250 грн і розміром їхньої пенсії. Також пенсіонери можуть розраховувати на вікові надбавки в листопаді: 300 гривень (70-75 ...