Цікавий поворот: На Одещині китаєць намагався підкупити прикордонника, щоб потрапити в Україну

У пункті пропуску "Старокозаче" Одеської області 43-річний громадянин Китаю намагався дати хабар прикордоннику, щоб безперешкодно потрапити в Україну. Про це повідомила Державна прикордонна служба України, передають Патріоти України.

Під час прикордонного контролю іноземець не зміг підтвердити мету свого перебування на території України й не орієнтувався, куди саме прямує, зазначили прикордонники.

"Розуміючи серйозність ситуації, чоловік спробував усе ж таки "вирішити питання" щодо пропуску через кордон, запропонувавши інспектору прикордонного контролю неправомірну грошову винагороду в розмірі $200", – ідеться в повідомленні.

Про цей інцидент прикордонники повідомили Національній поліції, кваліфікувавши його за ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...