
М’ясо вужевих та полозових змій зміцнює імунітет та допомагає людям, хворим на туберкульоз. Саме тому на фермі у селі Солонка Львівської області вирощують близько 70 змій, повідомляють Патріоти України з посиланням на AgroPortal.ua
На вирощування змії до їстівного стану необхідно 3 роки. Змій годують свіжим мальком з рибних господарств та перепелиними яйцями. Крім того кожна змійка випиває 30 грамів молока на день.
Обійдеться страва зі змії у 3-4 тис. гривень за порцію на трьох людей, адже це м’ясо вважається делікатесом. Згодом на фермі планують розводити й отруйних змій, як це роблять в Узбекистані, Казахстані та на Далекому Сході.
Деяким українцям, які через повномасштабну війну з Росією виїхали за кордон, зараз доводиться розв’язувати різноманітні юридичні проблеми. Наприклад - щодо того, як правильно складати заповіт. Найскладніші процедури стосуються реєстрації документа, йде...
У жовтні 2025 року набули чинності оновлені правила пенсійних виплат для окремих категорій громадян, передають Патріоти України. В зв'язку з цим чимало українців пенсіонерів цікавляться, якими будуть виплати для ще однієї групи пенсіонерів — людей з ін...