
М’ясо вужевих та полозових змій зміцнює імунітет та допомагає людям, хворим на туберкульоз. Саме тому на фермі у селі Солонка Львівської області вирощують близько 70 змій, повідомляють Патріоти України з посиланням на AgroPortal.ua
На вирощування змії до їстівного стану необхідно 3 роки. Змій годують свіжим мальком з рибних господарств та перепелиними яйцями. Крім того кожна змійка випиває 30 грамів молока на день.
Обійдеться страва зі змії у 3-4 тис. гривень за порцію на трьох людей, адже це м’ясо вважається делікатесом. Згодом на фермі планують розводити й отруйних змій, як це роблять в Узбекистані, Казахстані та на Далекому Сході.
Понад 280 тисяч українських родин вже отримали державну компенсацію на оплату електроенергії в межах програми "Зимова підтримка". Про це повідомила прем’єрка Юлія Свириденко у Telegram. Про те, хто та яку компенсацію може отримати для оплати рахунків з...
В Україні наразі накопичено понад 794 тисячі боргів за комунальні послуги, 60% з них завершуються без реальної оплати, а найбільше заборгували за тепло, воду та газ, причому чверть боржників – пенсіонери. Попри паніку навколо нового законопроєкту, забр...