М’ясо вужевих та полозових змій зміцнює імунітет та допомагає людям, хворим на туберкульоз. Саме тому на фермі у селі Солонка Львівської області вирощують близько 70 змій, повідомляють Патріоти України з посиланням на AgroPortal.ua
На вирощування змії до їстівного стану необхідно 3 роки. Змій годують свіжим мальком з рибних господарств та перепелиними яйцями. Крім того кожна змійка випиває 30 грамів молока на день.
Обійдеться страва зі змії у 3-4 тис. гривень за порцію на трьох людей, адже це м’ясо вважається делікатесом. Згодом на фермі планують розводити й отруйних змій, як це роблять в Узбекистані, Казахстані та на Далекому Сході.
За останні шість місяців президент США Дональд Трамп займав найрізноманітніші позиції в українському питанні. Таке політичне метання знищує довіру інвесторів до його слів. Видання The Economist пише, що погрози Трампа запровадити "суворі" вторинні мита...
У липні 2025 року в Україні почали діяти оновлені правила розрахунку середньої зарплати для нарахування лікарняних і декретних виплат. Річ у тім, що уряд змінив сам механізм визначення середньоденного доходу, передають Патріоти України. Нововведення пе...