"Цін на бензин, як у довоєнний час, вже не буде": Данілов назвав причину

Через знищення Росією нафтової інфраструктури України українська економіка зазнала важких ударів, а ціни на пальне суттєво стрибнули в гору. Українцям слід розуміти, що подорожчання пального стане звичайним процесом на тривалий час, передають Патріоти України.

Втім, як розповів секретар РНБО Олексій Даніло в інтерв’ю українським журналістам, хоч ціни і будуть зростати, сама проблема з пальним в Україні буде вирішена. "Я думаю, це питання скоріше економічне, ніж технологічне. Вважаю, через певний проміжок часу воно вирішиться. Але треба розуміти, що тої ціни, яка була раніше, вже не буде. Якщо у всьому світі ціна за бензин, умовно, €2 за літр, то як у нас може бути €1?" – сказав він.

Сам Олексій Данілов каже, що свою броньовану автівку він 24 лютого передав військовим. "У нас десь є фото, що під Мощуном розбили мою машину. Все. Десь тиждень вона протрималась. І комусь життя спасла, мабуть", – додав секретар РНБО.

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...

НБУ може відмовитися від прив’язки курсу гривні до долара: Що це означає

четвер, 28 березень 2024, 6:56

Зростання ролі євро у розрахунках в Україні може призвести до того, що в недалекому майбутньому Національний банк відмовиться від долара як основної валюти курсової прив’язки, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням, Рада оверсайту індикатор...