Ціна на нафту оновила рекорд квітня 2019 року

Ціни на нафту в ході вечірньої торгової сесії на Лондонській біржі ICE 15 червня зростають більш ніж на 1,6%. Вартість сорту Brent піднялася вище 74 доларів за барель вперше з квітня 2019 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на дані торгів на ICE.

Станом на 21:53 по Києву ціна серпневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent росла на 1,62%, до 74,04 долара за барель. Вартість липневих ф'ючерсів на WTI піднімалася на 1,83%, до 72,18 долара за бочку.

Нагадаємо, минулого тижня міжнародне енергетичне агентство (МЕА) в своєму щомісячному звіті повідомило, що Організації країн-експортерів нафти (ОПЕК) і її союзникам (ОПЕК +), необхідно збільшити видобуток для задоволення відновлюється попиту.

Відзначимо, інвестиційний банк Goldman Sachs раніше заявив, що очікує цього літа зростання цін на нафту марки Brent до 80 доларів за барель. На думку його аналітиків, вакцинація від коронавірусу підвищить економічну активність у всьому світі.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...