Цінового "шоку" не уникнути? Тариф на електрику можуть ще раз підвищити: У Кабміні натякнули, коли саме

Кабінет міністрів України опублікував постанову про підвищення тарифу на електричну енергію для населення з 1 червня. Відповідна інформація розміщена на сайті уряду, передають Патріоти України.

Відповідно до документу, нова єдина ціна на електричну енергію у розмірі 2,64 грн за кВт-год діятиме із 1 червня до 31 грудня 2023 грудня. Це означає, що наприкінці року уряд знову може підвищити тариф.

Також постанова не скасовує пільговий нічний тариф, який складає 0,5 (тобто 1,32 грн за кВт-год) від денного і діє з 23 години до 7 години ранку.

Новий тариф на електрику

23 травня НКРЕКП підвищила тарифи на розподіл електричної енергії для більшості обленерго, це рішення стало основою для перегляду тарифів для населення.

31 травня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) скасувала цінові обмеження на ринку електроенергії, де купує енергоресурс український бізнес.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...