Ціни на овочі на Троєщинському ринку столиці порівняли з 2018 роком (фотофакт)

На Троєщинському ринку цього року овочі сильно подорожчали порівняно з цінами дворічної давнини.

Актуальний знімок з ринку опублікувала прес-секретар "Київського метрополітену" Наталка Макогон у Facebook, передають Патріоти України.

До публікації вона додала фото, зроблене у 2018 році. Таким чином вдалося порівняти вартість головних продуктів за цей період.

"Традиційний check-in на Троєщинському ринку. Перше фото – нинішні ціни, друге фб підкинув спогади "цього дня у 2018". Дарниця, Позняки, Правий берег, що у вас? Кредитні товари - черешня та полуниця в корзину не потрапили", – підписала фото Макогон.

Таким чином ціни на картоплю у 2018 становили 6 грн/кг, а у 2020-му – 17 грн/кг., помідори були по 28 грн/кг, стали по 45 грн/кг.

Редька 2 роки тому коштувала 10-15 грн/пучок, а нині – 35 грн. Сильно подорожчали і огірки. У 2018-му їхня вартість була 5 грн/кг, а стала – 26 грн/кг.

Єдиний овоч, який подешевшав, це капуста. Її вартість знизилась на 3 грн за 2 роки, з 10 до 7 грн/кг.

Ціни на овочі у 2020-му році

Ціни на овочі у 2018-му році

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...