Цугцванг Х*йла: Рубль упав ще більше після екстреного звернення Путіна по ТБ

Економіка РФ переживає важкі часи відразу через кілька причин.

Національна валюта РФ прискорила своє падіння на біржі в Москві після того, як Володимир Путін виступив з телезверненням. Про це інформує Finanz.ru, передають Патріоти України.

За інформацією, якщо на початок відеозвернення курс долара був в районі 78,57 руб., то після завершення виступу курс склав 78,84 руб. У той же час євро подорожчав на 1,01 рубля після президентського звернення і зупинився на позначці 85,29. Нагадаємо, що "В Кремлі сьогодні шампанське не відкриють", - нафта впала нижче $ 22 вперше з 2002-го і обвалила рубль. Вперше за останні 18 років ціна на марку нафти WTI впала нижче 22 доларів за барель. Слідом за ним кинувся на дно і російський рубль.

Крім того, раніше стало відомо, що Путін вже не в змозі стримувати рубль, обвал до 100 за долар і більше неминучий. Реальний курс нацвалюти РФ набагато нижче. Його стримує Кремль, але це не надовго. Про це розповів в Facebook російський блогер Ель Мюрид.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...