Турецький експорт у РФ у першому півріччі досягнув восьмирічного максимуму, - західні ЗМІ

Експорт турецьких товарів до Росії у першому півріччі досяг восьмирічного максимуму у майже 3 млрд доларів. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України.

Міністр транспорту Туреччини Аділь Караісмаїлоглу зазначив, що торгівля автомобілями з Росією зросла на 58% за перші чотири місяці 2022 року.

За даними державної статистичної служби TurkStat, це лише один із прикладів ширшого зростання турецького експорту до Росії, який у першому півріччі досяг восьмирічного максимуму у 2,91 млрд доларів.

США та Європі, які намагалися виступити єдиним фронтом, щоб ізолювати російську економіку за допомогою штрафів. Bloomberg нагадує, що Туреччина не ввела санкції проти Росії, намагаючись балансувати у відносинах з обома сторонами війни. Вона постачає в Україну безпілотники, та водночас заохочує російські інвестиції, а з ними - важливу іноземну валюту, яку вони приносять.

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...