Тварини охоче їдять з рук людей: В Україні відкрили першу оленячу ферму

Годують тварин вівсом, сіном та соломою, також в загорожах періодично сіють траву.

У селі Костянтинівка, що за декілька кілометрів від Сарн, що на Рівненщині, облаштували ферму оленів. Їх наразі на фермі близько ста. Крім оленів є також сімейство кіз та павліни. Про це повідомляє Час-Дій, передають Патріоти України.

Тварини вже звикли до присутності людей і охоче їдять з рук. Вони живуть в різних клітках, в окремих загорожах. Умови утримання оленів наближені до природних. Це для того, аби тваринам було комфортно.

Годують їх вівсом, сіном та соломою, також в загорожах періодично сіють траву. Оленям обтинають роги заради безпеки самок в період гону. У світі існує практика продажу рогів, але наразі молода ферма цим не займається.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...