У Херсоні окупанти викрали баржу, яка перевозила кавуни до Києва (фото)

Окупанти на Херсонщині викрали баржу, на якій традиційно з Херсона до Києва перевозили кавуни. Про те, що плавзасіб тягли буксирами у напрямку Херсона, повідомив Telegram-канал "Херсон: Війна без фейків", передають Патріоти України.

У мережі поширилася інформація про те, що ця баржа знаходилася у власності компанії "Нібулон", яка належала Олексію Вадатурському, який загинув під час обстрілу Миколаєва.

Підприємця з Миколаєва могли цілеспрямовано вбити. Таку думку висловив генпрокурор України Андрій Костін, який уточнив, що умисне вбивство розглядається як одна з версій події. Вже проведено опитування понад 50 осіб, заплановано кілька експертиз.

До того ж, російські ЗМІ побічно підтвердили, що вбивство Вадатурського могло бути навмисним. Головна редакторка RT Маргарита Симоньян написала, що загибель бізнесмена Вадатурського була "денацифікацією".

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...