У Києві сьогодні знову відключатимуть світло: Коли та як працюють графіки

Увечері в понеділок, 20 травня, в Україні знову відключатимуть світло для населення. Зокрема, в Києві будуть діяти графіки.

"Сьогодні ввечері очікуються стабілізаційні відключення світла. Тобто графіки повинні працювати з 18:00", - написав він та оприлюднив дані.

У Києві сьогодні знову відключатимуть світло: коли та як працюють графіки

У Києві сьогодні знову відключатимуть світло: коли та як працюють графіки

Як зазначили в прес-службі ДТЕК Київські електромережі, щоб зрозуміти, коли буде світло, потрібно введіть на сайті компанії свої дані - вулицю і номер будинку у відповідні поля. Після цього можна побачити графік стабілізаційних відключень конкретно за адресою.

Він складається з трьох категорій:

  1. Білий колір на графіку - світло є. Періоди, коли гарантують наявність світла.
  2. Сірий колір - світла немає. Періоди, коли відключення буде відбуватись гарантовано для того, аби збалансувати енергосистему.
  3. Світло-сірий колір - можливі відключення. Періоди, коли відключення може застосовуватися, якщо дисбаланс в енергосистемі буде збільшуватися. В ці періоди рекомендують знижувати споживання електроенергії та не користуватися ліфтами.

Як зазначили в прес-службі, ці графіки актуальні тільки тоді, коли введені стабілізаційні відключення і лише в той проміжок часу, коли вони діють.

Не приховувати, а викорінювати!

неділя, 30 червень 2024, 23:09

Чим більше влади має правитель – тим важче йому з нею розлучатися. І тим частіше виникають різні ідеї: як би щось зробити так, щоб свято влади ніколи не закінчувалося. Основним симптомом є намагання за будь-яку ціну заглушити критику. Причому так, щоб...

"Ми наближаємося до літнього піку": У ДТЕК пояснили, чому вночі відключають світло і як складають графіки

неділя, 30 червень 2024, 21:15

Постійні обстріли ЗС РФ, ремонт енергоблоків АЕС і спекотна погода - все це збільшує навантаження на українську енергосистему. Через це в останній декаді червня суттєво збільшилися періоди відключення світла. І це ще не межа. Про це розповів виконавчий...