У McDonald's прокоментували інформацію про відновлення роботи закладів в Україні в серпні

Інформація про відкриття ресторанів McDonald's в Україні у серпні є неправдивою. Популярна компанія швидкого харчування дійсно має амбіції відновити роботу в окремих регіонах, проте конкретного рішення, планів та графіків відкриття немає. Про це заявила керівниця відділу зв'язків із громадськістю у McDonald's Алеся Муджирі, передають Патріоти України.

"Ця інформація є неправдивою. Зараз ми постійно оцінюємо ситуацію. У деяких областях ми маємо амбіції відновити роботу, але в поточній ситуації не можемо озвучувати конкретні плани. Стежте за оновленнями, щойно у нас будуть плани, ми їх не приховуватимемо. Але зараз планів відкривати ресторани в серпні немає, втім у нас є амбіції відновити роботу в майбутньому", – пояснила Алеся Муджирі.

Своєю чергою, раніше СЕО мережі Юлія Бадрітдінова виданню Forbes наголосила, що компанія займається оновленням протоколів безпеки - кожен ресторан перевіряють щодо наявності поруч бомбосховищ.

"Коли звучить сигнал "повітряна тривога", ресторани терміново повинні закриватися, що саме собою досить непростий процес, оскільки ресторан – це мінізавод зі складним обладнанням і великою кількістю відвідувачів. McDonald's не буде працювати під час повітряних тривог", – додала Бадрітдінова.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...