У мережі скаржаться, що "Нова пошта" завищує вартість деяких посилок: Як упаковка впливає на ціну доставки

Нова пошта підвищила тарифи на доставку посилок, але також клієнти поштового оператора скаржаться на те, що "по дорозі" вартість посилок стає вищою, ніж заявляється при відправленні. Чому так відбувається, українцям пояснили у коментарях на Facebook, передають Патріоти України

Так, одна із клієнток Нової пошти поскаржилася, що за шматок картону, в який їй запакували картину, вона заплатила 60 гривень.

"Мені за упаковку порахували саме 60 грн. Коли йшло, думала, що там на 60 грн буде все, що хочеш...", - написала вона, прикріпивши до коментаря фото посилки.

Працівники Нової пошти пояснили, що для доставки картини в цілісності використовувалися листи гофрокартону, які коштують 60 грн, і відправника мали попередити про вартість упаковки. Щоб заощадити на доставці, відправники можуть самостійно упаковувати посилку згідно зі стандартом компанії. Однак, якщо цього не зроблено, тоді за упаковку доведеться платити.

Клієнтці запропонували подарунок від компанії, щоб згладити неприємне враження, яке у неї склалося, проте українка від нього відмовилася.

Інші клієнти компанії у коментарях до публікації зазначили, що Нова пошта наполягає на своїй упаковці, щоб клієнти спеціально переплачували за доставку.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...