У Молдові громадяни "ПМР" підпільно виготовляли вертольоти відомої моделі (відео)

На підпільному підприємстві у Кріуленському районі вироблялися вертольоти, схожі по модифікації з маркою «Ка-26».

Правоохоронці Молдови виявила місце незаконного виробництва вертольотів. Про це повідомляють правоохоронні органи Молдови, передають Патріоти України.

На підпільному підприємстві у Кріуленському районі вироблялися вертольоти, схожі по модифікації з маркою «Ка-26». Правоохоронці повідомляють, що вертольоти планували незаконно експортувати на ринок країн СНД.

Також повідомляється, що більшість залучених у виробництві вертольотів, включаючи організаторів і керівництво підприємства, є жителями Придністров’я (неконтрольована територія урядом Молдови). Зазначається, що в ході проведених обшуків було виявлено понад 10 вертольотів, що перебувають на різних етапах готовності.

«Проведені обшуки показали, що на даний момент на виробничих лініях, на різних етапах, знаходиться більше 10 вертольотів, причому всі вони зроблені за відсутності необхідних дозволів і документів про походження використовуваних деталей і обладнання», – розповідають правоохоронці.

Прокуратура повідомляє, що за подібний вид незаконної діяльності передбачено покарання від 3 до 10 років тюремного ув’язнення. Ка-26 – багатоцільовий радянський вертоліт, прийнятий на службу у 1969 році.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Ціна "вєлічія": Уряд РФ готується до падіння рубля до 120 за долар

четвер, 25 квітень 2024, 6:15

Російський уряд розглянув стресовий сценарій макропрогнозу Мінекономрозвитку (МЕР), згідно з яким посилення західних санкцій та падіння цін на нафту призведуть до обвального падіння курсу рубля, повідомляє в середу, 24 квітня The Moscow Times. Зазначає...