У ПриватБанку буде новий тип банкоматів: Ось де відкриють насамперед

ПриватБанк запускає нову версію мобільного банкомата, що, як запевняють, може автономно працювати до 24 годин. У банку обіцяють, що вдосконалена версія мобільного банкомата почне працювати вже наприкінці серпня на Чернігівщині, передають Патріоти України.

Про це повідомили у пресслужбі ПриватБанку. Там зазначили:

  • попит на послуги такого банкомата у прифронтових регіонах значно зріс;
  • протягом двох місяців кількість користувачів мобільного банкомата зросла втричі.

"Тож ПриватБанк вирішив продовжувати розвиток цього соціального проєкту. ...ПриватБанк запускає нову версію мобільного банкомата, який може автономно функціонувати до 24 годин. Упродовж літа банк налагодив ефективну співпрацю з місцевими громадами, які інформують населення про графіки роботи мобільного банкомата", – розповіли у ПриватБанку.

При цьому наголошується: забезпечити автономність автомобіля з банкоматом вдалося завдяки встановленню комплексу сонячних панелей. А також:

  • акумуляторів;
  • системи супутникового інтернету;
  • "певних інженерних рішень".

"У майбутньому такий комплекс дозволить обслуговувати не тільки населення регіонів, де відсутня банківська інфраструктура, а й військових, які перебувають у тилових районах і не мають доступу до банкоматів", – зазначили у "Приваті".

Які послуги надає мобільний банкомат

Водночас у банку зазначили: його клієнти можуть скористатися через мобільні банкомати низкою послуг. Зокрема:

  • отримати готівку;
  • "майже всі доступні банківські послуги – від платежів та переказів до оформлення депозитів, погашення кредитів, страхування тощо".

Українцям готують нову пенсійну систему вже з 2026 року: Ось що зміниться

четвер, 22 серпень 2024, 20:00

Уряд України планує запровадити накопичувальне пенсійне забезпечення, яке включатиме обов’язкову та добровільну накопичувальні системи разом із солідарною. Очікується, що нові правила будуть ухвалені на початку 2025 року, а повне впровадження системи п...

Удар для населення: У МВФ розповіли, чому на їхню думку Україна має підвищити податки

четвер, 22 серпень 2024, 19:40

У Міжнародному валютному фонді підтримують підвищення податків в Україні, адже в майбутньому це може лише позитивно позначитися на деяких речах. Про це заявив очільник місії в Україні Гевін Грей під час дискусії Центру економічної стратегії, пише "Інт...