У ПриватБанку озвучили нові обмеження для клієнтів: Ось скільки можна переказати з картки на картку

В Україні після введення обмежень у максимальну суму переказів з картку на картку в 150 тис. грн на місяць банки вже розробили необхідні зміни. У ПриватБанку є кілька способів збільшити ліміт за умови надання певних документів, передають Патріоти України.

Як розповіла "Мінфіну" керівниця департаменту грошових переказів ПриватБанку Марія Страшко розповіла: якщо людині не вистачатиме для p2p-переказів місячного ліміту 150 тис. грн, то вона зможе його підвищити в два способи:

  • Подати відповідну заявку в Приват24 безпосередньо через мобільний застосунок. Процедура передбачатиме завантаження необхідних документів, які підтверджують походження коштів. Що, як обіцяють у банку, займатиме декілька хвилин завдяки спрощеним формам.
  • Звернутися до служби підтримки або до відділення Приватбанку та отримати допомогу фахівців і додаткову інформацію.

Вас може зацікавити:Переселенці зі Світлодарської громади у Полтаві отримали допомогу від Фонду Ріната Ахметова

Вас може зацікавити:Бренда і Ділан померли, Андреа частково паралізувало: як склалося життя зірок серіалу 90-х "Район Беверлі-Гіллз"

Тих, хто має офіційні доходи понад 150 тис. грн і бажає збільшити ліміт, у Приватбанку можуть запитати такі підтверджувальні документи:

  1. Довідка про доходи з місця роботи або витяг з рахунку за останні 6−12 місяців.
  2. Податкова декларація про доходи.
  3. Договори цивільно-правового характеру, що підтверджують доходи від надання послуг або виконання робіт.
  4. Довідка з Пенсійного фонду або інші документи про соціальні виплати.
  5. Виписки з рахунків або договори оренди нерухомості для підтвердження легальності джерел доходів.

"Ми заздалегідь інформуємо клієнтів, коли вони досягають 50% від свого ліміту, і надаємо рекомендації для управління лімітом. У майбутньому плануємо централізовано підвищувати ліміти для окремих сегментів клієнтів із підтвердженими доходами, що дозволить автоматично уникнути обмежень на основі офіційно підтверджених джерел доходів", – пообіцяла Марія Страшко.

Хто зможе платити за електроенергію з жовтня за тарифом 2,16 грн за кВт*год: Ось що потрібно зробити

вівторок, 10 вересень 2024, 18:59

В Україні тариф на електроенергію у жовтні не зміниться та залишиться на рівні 4,32 грн за кВт*год. При цьому українці, які встановили двозонний лічильник, у нічний період можуть платити за світло за тарифом 2,16 грн за кВт*год, передають Патріоти Укра...

Складатимуться із двох частин: Українцям перерахують усі пенсії

вівторок, 10 вересень 2024, 18:24

В Україні підготували пенсійну реформу, поки її не реалізували, проте деталі вже розроблено. В результаті проведення реформи пенсія складатиметься із двох частин, одна з яких залежатиме від зароблених балів. Бали порахують залежно від стажу та зарплати...