У Путіна нова проблема - в російських клініках через санкції вичерпуються запаси ботоксу

Російські б'юті-клініки зіткнулися з дефіцитом ботоксу після того, як американська біофармацевтична компанія AbbVie оголосила про припинення поставок у РФ продуктів, використовуваних в естетичній медицині. Про це повідомляє російське видання "Коммерсантъ", передають Патріоти України.

Повідомляється, що на зміну AbbVie прийшли препарати від французького Ipsen (на нього припало 73,8% всього імпорту) і німецького Merz, але їх імпорт скорочується, а масово переходити на російські аналоги клініки поки не готові.

Проблем із запасами двох препаратів опитані керівники клінік поки не спостерігають, чого не можна сказати про запаси ботоксу від Allergan, що належить AbbVie. який вичерпується та вже "викликає тривогу" у клінік. Торік на ботокс цього виробника припадало 25,3% імпорту. Як пише видання, в одній з великих мереж клінік запасів ботоксу залишилося на три місяці.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...