У Сибіру масштабна пожежа на нафтогазоконденсатному родовищі (відео)

В Іркутській області рф сталася масштабна пожежа на Марківському нафтогазоконденсатному родовищі, повідомив місцевий губернатор Ігор Кобзєв.

За попередніми даними, є постраждалий. Пожежі присвоєно третій номер складності, ймовірно, спалах стався на площі близько 1000. кв. м. Родовище розташоване за 160 км на південний захід від міста Кіренська, в районі селища Верхньомаркове.

Запаси нафти оцінюються у 20 млн. тонн. Оператором родовища є Іркутська нафтова компанія.

Російське регіональне МНС повідомляє, що пожежа сталася на технологічній установці комплексної підготовки природного газу.

«За попередньою інформацією, відбувається факельне горіння установки, загрози іншим установкам немає», – повідомляє відомство.

Наразі пожежу гасять приватна пожежна охорона та місцева добровільна пожежна дружина, також задіяні автоматичні системи пожежогасіння. На місце висунулися пожежні розрахунки.

Розташування Марківського нафтогазоконденсатного родовища

«За доповіддю керівника гасіння пожежі з місця станом площа становить 400 квадратних метрів. У гасінні задіяно 45 осіб та 17 одиниць техніки», – розповіли у російському МНС.

Новий власник lifecell Ксав’є Ньєль: Мільярдер, що створив себе, дпузяка Макрона та зять найбагатшої людини у світі

понеділок, 29 квітень 2024, 6:15

Перші 40 млн євро мсьє Ньєль заробив у 24 роки. Мобільний оператор lifecell входить до трійки найпопулярніших операторів зв’язку в Україні й наразі належить турецькому телеком-холдингу Turkcell. Однак українську "дочку" збираються продати. Хто стане її...

Ніж у спину росіянам: Туреччина готує багатомільярдну угоду з компанією зі США

неділя, 28 квітень 2024, 19:05

Туреччина веде переговори з американською енергетичною компанією ExxonMobil для укладення багатомільярдної угоди з купівлі скрапленого природного газу. Анкара прагне обмежити свою залежність від російських енергоносіїв, зазначають Патріоти України. Мін...