У вас вже є "Спутник": Pfizer відмовилась постачати вакцину російським багатіям

Поставка препарату можлива тільки на рівні державних угод.

Компанія Pfizer відмовилася постачати Covid-вакцину до Росію для приватних осіб і компаній. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

У компанії зазначили, що поставка препарату можлива тільки на рівні державних угод. «На сьогодні для подолання кризи в галузі охорони здоров'я вакцину розподіляють в рамках укладених державних угод про постачання», ─ йдеться у повідомленні.

У компанії наголосили, що розуміють бажання людей зробити щеплення від коронавірусу якомога швидше, проте не можуть забезпечити прямий доступ до вакцини-кандидата Pfizer-BioNTech Covid-19 у відповідь на приватні запити.

Водночас Pfizer пообіцяла тісно співпрацювати з міжнародними організаціями та урядами країн, «щоб поставити вакцину так швидко, як тільки це буде можливо». Наприкінці грудня Всесвітня організація охорони здоров'я внесла вакцину від коронавірусу Pfizer / BioNTech до переліку препаратів, рекомендованих для екстреного використання. Відповідне рішення було прийнято на основі аналізу препарату, який показав, що він «відповідає обов'язковим критеріям безпеки та ефективності, встановленим ВООЗ».

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...