У Запоріжжі збиратимуть автомобілі Renault з комплектуючих, які доставлятимуть із Москви (відео)

Автомобіль вже надійшов у продаж. Його ціна стартує від 467 тисяч.

У Запоріжжі збиратимуть автомобілі французького бренду Renault. Про це розповіли у прес-службі Groupe Renault, передають Патріоти України.

На Запорізькому автомобільному заводі збиратимуть купе-кросовер Renault Arkana. Комплекти машин доставлятимуть з заводу Renault у Москві, а потім у Запоріжжі буде відбуватися фінальна збірка.

Також у компанії повідомили, що Renault Arkana – це перша модель машини французької компанії в Україні з бензиновим турбодвигуном на 150 л. Крім того, кросовер оснащений автоматичною трансмісією CVT X-Tronic нового покоління й інтелектуальною системою повного приводу. Автомобіль вже надійшов у продаж. Його ціна стартує від 467 тисяч.

Україна внаслідок війни з РФ втратила чверть економіки: Держстат розкрив підрахунки щодо ВВП

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:30

Українська економіка за підсумками 2023 року збільшилась на 5,3% (зростання реального внутрішнього валового продукту, ВВП). При цьому показники все одно далекі від тих, що були на початок повномасштабного вторгнення РФ. Реальний ВВП становить лише 75% ...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...