Удар нижче пояса: Китай може вщент зруйнувати економіку Росії

Економіка Китаю зростає мінімальними з 1992 року темпами - динаміка ВВП у третьому кварталі сповільнилася до 6%, а скоро впаде і нижче цього показника. Експерти вважають, що проблеми з китайською економікою позначаться і на Росії, передають Патріоти України.

"Ескалація торгових воєн призвела до уповільнення темпів зростання світової торгівлі, що вже почало позначатися на китайській економіці. Судячи з усього, уповільнення продовжиться і в 2020 році і темпи зростання китайського ВВП виявляться нижче 6%", – повідомив головний економіст Сбербанку Антон Струченевський.

У свою чергу це дуже позначиться на російській економіці, яка все ще дуже сильно залежить від експорту цієї сировини. "За своїми розмірами китайська економіка – друга в світі. Очевидно, що її уповільнення відіб'ється і на інших країнах", – резюмував Струченевський.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...