Удар по Бені: У Великобританії відмовили Коломойському в позові по "ПриватБанку"

Верховний суд Великобританії відмовив мільярдерові Ігорю Коломойському в розгляді позову екс-власників до ПриватБанку. Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", позов Коломойського та іншого екс-власника фінустанови Геннадія Боголюбова розгляне Високий суд Англії, передають Патріоти України.

Відзначається, що Верховний суд Великобританії відмовив в задоволенні клопотань, поданих Коломойським і Боголюбовим про дозвіл оскаржити рішення Апеляційного суду від жовтня 2019 року, яке підтвердило юрисдикцію англійського суду розглядати позов ПриватБанку до екс-власників.

"Таким чином, у пана Коломойського, пана Боголюбова... більше немає ніяких способів оскарження, тому позов банку в подальшому буде розглядатися по суті в Високому суді Лондона. Банк впевнений, що в кінцевому рахунку йому вдасться відшкодувати понад $3 млрд", – відзначається в релізі ПриватБанку.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...