Удар по кремлівському гаманцю: Журналісти порахували, скільки коштуватиме Путіну нафтове ембарго

Через нафтове ембарго, узгоджене членами ЄС, Росія втрачатиме близько 10 мільярдів доларів на рік. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України.

За підрахунками видання, на морські поставки припадає близько двох третин російського імпорту нафти. Коли ембарго запрацює, Росія втрачатиме до 10 мільярдів доларів на рік у вигляді упущеної вигоди від експорту.

Це пов'язано з тим, що заборона змусить Росію продавати свою нафту зі знижкою в Азію, де вона вже коштує приблизно на 34 долари за барель дешевше, ніж ціни ф'ючерсних трейдерів на Brent.

А як же "Вєлічіє"? - За рівнем життя Росія вже через три роки впаде нижче не лише Казахстану але і Туркменістану – МВФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:15

Російські заробітчани в середньоазійських республіках - перспектива кошмар котрої скрепоносці уявити поки не можуть. Найближчими роками Росія продовжить втрачати позиції в рейтингу країн світу за рівнем життя, прогнозує Міжнародний валютний фонд. Як пи...

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...