Серйозний удар по недоімперії Х**ла: Ціни на нафту впали у всьому світі через коронавірус

Ціни на нафту еталонних марок у середу, 14 жовтня, впали через зростання кількості нових заражень коронавірусом у світі, передають Патріоти України.

Зокрема, вартість ф'ючерсів Brent на лондонській біржі ICE Futures опустилася до 42,23 долара за барель, що на 0,6% нижче за рівень закриття попередньої сесії. Про це свідчать результати торгів.

Одночасно з цим ф'ючерс на нафту WTI на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) впав на 0,5% – до 39,98 долара за барель.

За словами експертів AxiCorp, зростання кількості заражень коронавірусом зараз чітко спостерігається у багатьох великих економіках.

"Питання полягає у тому, як контролювати його поширення і чи відіб'ються масштабніші обмеження на економічній активності й мобільності", – резюмував головний ринковий стратег Axi Стівен Іннес.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...